maandag 21 oktober 2013

2013 oktober week 43

Afgelopen week goed aan de motor gewerkt. De bestelde onderdelen van de Hobbyist heb ik ontvangen en kan deze gaan monteren. Het zijn de voorbochten, de uitlaten en de spiegels.





Daarna begonnen met de voor- en achterrem. Helaas was de nieuwe voorremkabel niet op de juiste maat, ik heb daarom voorlopig de oude kabel gemonteerd. Een gebruikt rempedaal is op Ebay gekocht. De gebruikersporen heb ik enigszins weg kunnen poetsen/polijsten. Alleen paste de bout niet in de bronzen bus van het rempedaal, een buurman heeft dit probleem met zijn draaibank opgelost. Daarna alles gemonteerd en afgesteld.
Een lastig klusje was het monteren van de buddyseat. Samen met Dick hebben wij dit opgelost. Bleef over de aansluiting van de carburateurs. Wat bleek, de nieuwe chokekabels waren van gevlochten staaldraad en deze kun je NIET terugduwen met je chokehandel, dus vanavond maar nieuwe (juiste) besteld.
Het einde is in zicht, nu de tank in orde maken en de chokekabels monteren. Daarna de olie in het cardan en in de veerpoten gieten en starten. Ik ben reuze niewsgierig hoe dit verder gaat....



Geen opmerkingen:

Een reactie posten