zondag 29 september 2013

2013 eind september

Dit weekend veel gedaan aan de motor. Vrijdagmiddag naar Gerard van Dijk geweest om de kabel, die van de startmotor diret naar de accu gaat, op te halen. Ik had nog een aantal vragen omtrent het aansluiten van het meegenomen relais maar dat bleek niet goed meer te zijn (pootje afgebroken) dus gelijk een nieuwe besteld. Na nog een aantal tips van Gerard en van zijn vader gekregen te hebben, voor de verdere opbouw van de motor, heb ik nog even R75.5 van dhr. van Dijk sr. bewonderd. Deze wordt nl. ook geheel gerestaureerd.
Zaterdag verder gegaan met de kabelboom, een deel hiervan in het frame getrokken voor de achterverlichting. Beide condensators zijn vastgezet en aangesloten. Accusteunen en het achterspatboord zijn inmiddels ook gemonteerd.
Zondag heb ik de achterknipperlicht-steun (rvs, zelf gemaakt)en het achterlichthuis gemonteerd. De knipperlichten gelijk maar aangesloten. Daarna is de claxon aangesloten en vastgezet. Tevens aan de linkerzijde het chromen handvat gemonteerd en is de remlichtschakelaar aangesloten.








Komende periode ga ik de verschillende kabels en beide carbarateurs monteren.
En zeker niet vergeten nog een nieuw compleet uitlaatsysteem en spiegels kopen. Best wel moeilijk om hier een goede keuze in te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten